intro foto

Ik ben Melissa en in 2018 ben ik met veel passie begonnen met dit prachtige en liefdevolle bedrijf. Het geeft mij een fijn gevoel wanneer ik met de uitlaatservice ervoor kan zorgen dat de geliefde viervoeters een sociale en actieve interactie hebben met elkaar en ze voldaan zijn bij thuiskomst. Ook bied ik hondenopvang in een sociale omgeving en help ik graag met coaching/trainingen. Om mijn werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren blijf ik diverse cursussen en opleidingen volgen en beschik ik over de nodige diploma’s waaronder hondenpsychologie, instructeur en jaarlijkse Ehbo.

uitlaatservice

Uitlaatservice

Met de uitlaatservice geeft u uw hond een heerlijk uitje. Doordat we in kleine groepen lopen, is er ook genoeg aandacht voor uw hond. Laat uw hond spelen met zijn vriendjes en genieten van de zeer diverse wandelingen die fijn zijn voor ieder ras en elke leeftijd.

dagopvang

Dagopvang

Gaat u langer dan een paar uur weg, of wilt u uw hond een hele dag mee laten draaien in onze gezellige kleine opvang? Dan is deze van harte welkom! Geen kennels of afzonderingen, maar echt als onderdeel van het gezin waar uw hond lekker geknuffeld wordt en mee gaat wandelen.

dagopvang

Coaching en training

Omdat ieder hond en persoon uniek is, kunt u voor informatie over coaching en training contact met ons opnemen!