uitlaatservice
uitlaatservice

Uitlaatservice

Onze uitlaatservice staat voor gezelligheid, veiligheid en wandelingen op maat. Alle rassen zijn welkom. Om de wandelingen leuk, afwisselend en uitdagend te houden, doen we diverse aandachtsoefeningen, spelletjes en kan er natuurlijk gezwommen worden. Ook hebben we altijd lekkers en wat water mee voor de honden en worden er genoeg foto’s gemaakt, zodat u niets hoeft te missen van uw viervoeter.

Buiten dat de uitlaatservice zich perfect leent om de sociale vaardigheden te ontwikkelen en bij te houden, kan het ook voor puppy’s en jonge honden erg goed zijn om het “alleen thuisblijven” aan te leren. Na de wandeling hebben ze genoeg prikkels, afleiding en beweging gehad om heerlijk weg te dromen in hun eigen mandje.

De honden worden met onze speciaal ingerichte bus opgehaald en thuisgebracht. We lopen in groepjes waarbij er voldoende tijd en aandacht is voor uw hond en het ook veilig en overzichtelijk blijft. Voor puppy's en minder mobiele honden is het natuurlijk mogelijk om tussendoor uit te rusten in de hondenkar. Om fijne groepen te maken worden de honden geselecteerd op basis van hun karakter. Daarom zal er een intake bij u thuis plaatsvinden om het karakter van de hond te zien in z'n eigen leefomgeving. Uiteraard bieden we ook privé wandelingen aan voor honden die een-op-een aandacht willen. In dit geval kan er ook gefietst worden met de hond.

Wij brengen uw hond handdoekdroog weer bij u thuis. Als uw hond met onze uitlaatservice meeloopt krijgt hij een penning om met onze naam en telefoonnummer.

dagopvang
dagopvang

Dag- en nachtopvang

Wij snappen dat uw hond niet gewoon een huisdier is, maar uw beste maatje. Daarom doen wij er alles aan om uw hond een zo fijn mogelijke tijd bij ons in het gezin te geven. Wij vangen alle soorten honden op in een huiselijke sfeer. Uw hond wordt behandeld als onderdeel van ons gezin. Uiteraard bespreken we dit tijdens de intake. Uw hond wordt meegenomen met onze uitlaatservice. Er is voldoende stromend zwemwater in de buurt dus de honden die dat leuk vinden kunnen ook even zwemmen. Ook beschikken we over voldoende spellen, speeltjes en snuffelmatten om uw hond uit te dagen. Op rustige dagen kunnen we ook met de hond fietsen. Kortom, er is voldoende te doen voor de hond.

Wij maken veel foto’s en filmpjes, zodat u zelf niets hoeft te missen. Overigens zijn we natuurlijk bereikbaar voor alle vragen omtrent uw hond, zodat u met een gerust gevoel een dag, weekend, of zelfs een hele vakantie weg kunt. Omdat we een goede harmonie in onze opvang belangrijk vinden, wordt er gekeken naar het karakter en de raseigenschappen. Bij interesse zal er tijdig geïnformeerd moeten worden naar de beschikbaarheid. We komen dan eerst bij u thuis om de intake te doen, om wensen te bespreken, vragen te beantwoorden en voornamelijk om uw hond in zijn eigen omgeving te zien.